Siliconenkit verwijderen

Ook siliconenkit moet na verloop van tijd worden vervangen. Hiervoor is het nodig dat de oude siliconenkit in zijn geheel wordt verwijderd. Dit is best een lastige en tijdrovende klus. Laat u deze klus door ons uitvoeren dan weet u zeker dat de siliconenkit grondig wordt verwijderd zonder dat er hierbij sporen worden achtergelaten. Na het verwijderen brengen wij een nieuwe, duurzame siliconenkit aan van een hoogwaardige kwaliteit.Waarom siliconenkit verwijderen?


Het is belangrijk dat siliconenkit wordt vervangen op het moment dat dat nodig is. Wanneer siliconenkit niet wordt vervangen wanneer dat wel zou moeten dan kan er schimmel ontstaan, kan de voeg zwart gaan kleuren of zelfs gedeeltelijk gaan loslaten. Schimmel is slecht voor de gezondheid. Wanneer kit los gaat laten dan kan er mogelijk lekkage ontstaan met vervelende gevolgen. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig te controleren of uw kitvoegen aan vervanging toe zijn. Bent u er niet zeker van of dit in uw geval nodig is, dan komen wij graag langs voor een inspectie en een bijbehorend advies.


Wilt u meer weten over het verwijderen van siliconenkit?


Wilt u graag meer hierover weten neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ook een offerte bij ons opvragen of uw vraag stellen via ons contactformulier.


Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek


    Chat openen
    //]]>