Kit verwijderen

Ook siliconenkit moet na verloop van tijd worden vervangen. Hiervoor is het nodig dat de oude siliconenkit in zijn geheel wordt verwijderd. Dit is best een lastige en tijdrovende klus. Laat u deze klus door ons uitvoeren dan weet u zeker dat de siliconenkit grondig wordt verwijderd zonder dat er hierbij sporen worden achtergelaten. Na het verwijderen brengen wij een nieuwe, duurzame siliconenkit aan van een hoogwaardige kwaliteit.

Waarom siliconenkit verwijderen?

Het is belangrijk dat siliconenkit wordt vervangen op het moment dat dat nodig is. Wanneer siliconenkit niet wordt vervangen wanneer dat wel zou moeten dan kan er schimmel ontstaan, kan de voeg zwart gaan kleuren of zelfs gedeeltelijk gaan loslaten. Schimmel is slecht voor de gezondheid. Wanneer kit los gaat laten dan kan er mogelijk lekkage ontstaan met vervelende gevolgen. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig te controleren of uw kitvoegen aan vervanging toe zijn. Bent u er niet zeker van of dit in uw geval nodig is, dan komen wij graag langs voor een inspectie en een bijbehorend advies.

Wilt u meer weten over het verwijderen van siliconenkit?

Wilt u graag meer hierover weten neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ook een offerte bij ons opvragen of uw vraag stellen via ons contactformulier.

Waarom Kitprofessionals:

Badkamers, sanitair, vloeren, keukens

Al meer dan 10 jaar actief in het kitten

Persoonlijk contact

Vriendelijke tarieven

Vakbekwaam personeel

Kit verwijderen, particulieren, bedrijven

Kitbedrijf nodig? Neem contact op met de kitprofessionals

Goed uitgevoerd kitwerk is van groot belang. Wanneer een kitrand niet op de juiste wijze is aangebracht dan kan dit voor vervelende problemen zorgen. Denk maar aan lekkage door een slecht afgekitte badrand. Hier zit u uiteraard niet op te wachten. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw voegwerk deskundig wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om werkzaamheden bij nieuwbouw of verbouw, Uw kitbedrijf Amersfoort voert deze klus graag voor u uit. Ook wanneer u behoefte heeft aan advies of een inspectie van uw bestaande kitwerk komen wij graag bij u langs.

Wilt u een snel geholpen worden door Kitbedrijf Amsterdam? Bel voor offerte 085 – 06 07 687

Ons werkgebied
Woont u niet in amsterdam maar net daarbuiten?

Ook dan helpen wij met een offerte voor uw kitwerk.
Bijvoorbeeld in: LelystadAmersfoortAmstelveenAmsterdamBussumDiemenNaardenUtrechtWeesp en omgeving.

 

Wilt u kitwerk laten uitvoeren onze vakmensen helpen u graag

Hoe ervaren onze klanten ons?
Jimmy Valentino
2022-03-04
Na meerdere kitspecialisten te hebben benaderd, kwam Kitprofessionals met een scherp voorstel. Soufian kwam keurig op tijd en heeft mijn plinten boven en onder keurig afgekit. Een aanrader wat mij betreft!
Wendy Heck
2022-01-18
Na een afspraak gemaakt te hebben bij KitProfessionals is Soufiane langsgeweest om de badkamer te kitten. Vooraf heb ik goed advies gekregen van hem en hij had de meeste kleuren op voorraad. Ontzettend strak gewerkt, netjes op tijd, ik ben zeer tevreden!! 👍
David
2021-02-26
Dit bedrijf doet zijn naam absoluut eer aan! Super goed en strak (kit)werk Alle afspraken netjes nagekomen!
Marianne Heck
2021-01-23
Fijn professioneel bedrijf wat zijn afspraken nakomt tegen schappelijke prijzen.
Joanna Tu
2020-12-03
Alvin Fey
2020-11-02
Super service. Strakke werk afgeleverd. Aanrader.
Kiet Chu
2020-11-02
Dennis
2020-10-23
Soufian had eerder al erg netjes en professioneel werk geleverd na de verbouwing van onze toilet en badkamer, Zodoende heb ik hem wederom gevraagd en kan niet anders zeggen dat hij het nog steeds niet verleerd is om erg netjes te kitten en ga hem een volgende x weer vragen.
Rob Hoogendijk
2020-10-23
Maurice vR
2020-05-13
Netjes en volgens afspraak gewerkt, aanrader. Bedankt.