Afkitten keuken en aanrechtblad

Bij het afkitten van de keuken is het belangrijk dat het kitten van het aanrechtblad, spoelbak en eventuele kookplaat de meeste aandacht krijgen. Bij een keuken moet u er namelijk rekening mee houden dat het materiaal werkt. Dus bij wisselingen in temperatuur en vochtigheid krimpt het of zet het uit. Vooral wanneer verschillende materialen bij elkaar komen zoals keramische tegels en een aanrechtblad van hout of natuursteen. Het is dus belangrijk dat de voegen elastisch zijn, zodat ze bij beweging van het materiaal niet kunnen scheuren. Kitprofessionals houdt met al deze factoren rekeningen zorgt voor het beste resultaat voor uw keuken.Materialen


Voor het afdichten van voegen in de keuken zijn daarom maar twee soorten materiaal geschikt, dit zijn siliconen en acrylkit. Siliconenkit kunt u het beste gebruiken op niet poreuze ondergrond zoals glas en tegels. Acrylkit is de eerste keus voor andere ondergronden. Waar poreuze en niet poreuze ondergronden aan elkaar grenzen kunt u het beste eerst een primer gebruiken zodat de kit het beste hecht.

Wilt u weten wat het kitten van uw keuken gaat kosten? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij Kitprofessionals opvragen. U zult zien dat wij dit voor een gunstige prijs voor u uit kunnen voeren. Ook wanneer u vragen hebt of behoefte aan advies kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.


Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek


    Chat openen
    //]]>