Kitbedrijf Almere

Kitbedrijf Almere nodig, bel Kitprofessionals!

Meer dan 10 jaar ervaring
Binnen 24 uur een offerte op maat
Bij SPOED klussen binnen 60 minuten op locatie
Altijd gebruik van A-kwaliteit producten
Beoordeeld met een 9,4

KITPROFESSIONALS, DE SPECIALISTEN ONDER DE KITBEDRIJVEN

Als u zoekt naar een kitbedrijf in Almere, bel dan Kitprofessionals! Kitprofessionals is een professioneel kitbedrijf voor Almere en omstreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw kit- en afdichtingswerk vakkundig verzorgen. Of het nu gaat om kitwerk bij nieuwbouw of verbouw, badkamer, keuken of ramen. Elke situatie is weer anders, wij houden rekening met alle relevante factoren en zorgen voor de beste oplossing voor uw project.

Professioneel kitwerk voeren wij ook uit voor kantoren en bedrijven. Voor een vrijblijvende offerte op maat komt Kitbedrijf Almere graag bij u langs.

Wij werken met vakbekwaam personeel. Zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van badkamers en toiletten, keukens en vloeren, kozijnen, beglazing, beton, dilatatievoegen, epoxy voegen, 2 componenten voegen, brandwerende voegen en het vervangen van alle oude kit voegen.

Waarom Kitprofessionals:

Badkamers, sanitair, vloeren, keukens

Al meer dan 10 jaar actief in het kitten

Persoonlijk contact

Vriendelijke tarieven

Vakbekwaam personeel

Kit verwijderen, particulieren, bedrijven

Kitbedrijf in Lelystad nodig? Neem contact op met de kitprofessionals

Goed uitgevoerd kitwerk is van groot belang. Wanneer een kitrand niet op de juiste wijze is aangebracht dan kan dit voor vervelende problemen zorgen. Denk maar aan lekkage door een slecht afgekitte badrand. Hier zit u uiteraard niet op te wachten. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw voegwerk deskundig wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om werkzaamheden bij nieuwbouw of verbouw, Uw kitbedrijf Amersfoort voert deze klus graag voor u uit. Ook wanneer u behoefte heeft aan advies of een inspectie van uw bestaande kitwerk komen wij graag bij u langs.

Wilt u een snel geholpen worden door Kitbedrijf Almere? Bel voor offerte 085 – 06 07 687

Waarmee kan Kitprofessionals u helpen?

Wat kan Kitprofessionals voor u betekenen?
Zoekt u een professioneel kitbedrijf in Almere voor uw klus? Neem gerust contact met ons op en wij voorzien u graag van alle benodigde informatie. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wanneer u ons contactformulier invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

KITPROFESSIONALS, DE SPECIALISTEN ONDER DE KITBEDRIJVEN

Wat voor soorten kitwerk zijn er waarmee wij u kunnen helpen
Wij kunnen onder andere voor uw badkamers, keukens, ramen en douches afkitten. Ook verzorgen wij het kitwerk voor onder andere balkons en daken. Daarnaast kunnen wij onder andere schepen, tunnels, vloeren, nieuwbouwprojecten en nog veel meer afkitten. Heeft u kitwerk dat u graag wilt uitbesteden, dan biedt 
Kitbedrijf Almere altijd een passende oplossing.

Onze Diensten

Badkamers & sanitair

Uw badkamer laten kitten. Wij helpen u graag!

10+ jaar ervaring

A-kwaliteit producten

Offerte op maat

Dilatatie voegen

Dilatatie voegwerk is er voor overbruggingen en vrije spanning in gevels en vloeren

10+ jaar ervaring

A-kwaliteit producten

Offerte op maat

Keukens

De randen van uw keuken perfect gekit. Geen problemen meer met rottende keukenkasten.

10+ jaar ervaring

A-kwaliteit producten

Offerte op maat

Ramen en deuren kitten

Waterdichte service voor een strakke prijs.

10+ jaar ervaring

A-kwaliteit producten

Offerte op maat

Nieuwbouw

Altijd de beste kitter voor de nieuwbouw

10+ jaar ervaring

A-kwaliteit producten

Offerte op maat

Bedrijven & kantoren

Bent u een aannemmer of heeft u een kantoor die gekit moet worden? Wij helpen u graag!

10+ jaar ervaring

A-kwaliteit producten

Offerte op maat

Wilt u kitwerk laten uitvoeren onze vakmensen helpen u graag

Wanneer dient u kit te verwijderen?

Met name de nog aanwezige oudere kitsoorten blijken niet zo lang mee te gaan als de kit die tegenwoordig wordt aangebracht. Vaak is het echter niet altijd duidelijk zichtbaar wanneer een kitlaag moet worden vervangen. Weet u niet zeker of uw kitwerk aan vervanging toe is?
Wij komen graag bij u langs om uw huidige kitlaag aan een inspectie te onderwerpen. Indien nodig kunnen wij uw oude kitlaag verwijderen en een nieuwe afdichting aanbrengen.

Kit laten verwijderen door kitprofessionals

Kit verwijderen is de eerste en meest lastige klus die moet gebeuren wanneer uw oude kitwerk moet worden vervangen. Het is van belang dat de oude kitlaag volledig wordt verwijderd, voordat er met het aanbrengen van een nieuwe kitlaag wordt begonnen. Alleen dan kan een goede kwaliteit van de nieuwe kitlaag gegarandeerd worden. Moet er in uw woning of bedrijfspand een kitlaag worden vervangen? Schakel ons dan in en wij zorgen voor een goede verwijdering van de oude laag en het professioneel aanbrengen van een nieuwe kitlaag.

Kitwerk bij renovatie

Ook bij renovatie projecten brengen wij uw kitwerk tot een mooie afwerking terug, zo herstellen wij uw kit voegen met de juiste materiaal en met de perfecte kleur naar uw wens, zodat u weer volop kunt genieten van uw kitwerken.

Het doet ons deugd om ons klant te adviseren en ook ernaar te luisteren daarom ook graag naar de mening van de klant. Want uw mening is voor ons zeer belangrijk om zo het juiste advies te geven.

 

Kitwerk bij nieuwbouw projecten

Kitprofessionals zit vol met passie als het gaat om nieuwbouw projecten. Wij doen er alles aan om u de perfecte kitwerk te leveren voor een lange duurzaam genot. Kunst is ons passie, wij doen ons werk met plezier, dus als u ook van kunst houdt dan bent u zeker bij de juiste kitbedrijf.

 

Ons werkgebied
Woont u niet in Almere maar net daarbuiten?

Ook dan helpen wij met een offerte voor uw kitwerk.
Bijvoorbeeld in: LelystadAmersfoortAmstelveenAmsterdamBussumDiemenNaardenUtrechtWeesp en omgeving.

 

Hoe ervaren onze klanten ons?
Nico ten Wolde
Nico ten Wolde
2023-01-17
Wij wilden onze douche gedeelte na aantal jaren gebruik professioneel laten kitten, wilden geen risico lopen op lekkage. Wij kwamen uit bij Kitprofessionals. Na gebeld te hebben met Soufiane, was een afspraak ook snel gemaakt voor het kitten. Soufiane heeft de douchedrain heel mooi gekit met epoxy kit en overige randen van douche gedeelte perfect gekit. We zijn er erg blij mee! Echt een professional!!
oscar jurriaans
oscar jurriaans
2023-01-10
Ik heb vandaag een keurige jongeman aan de deur gehad om de badkamer te kitten, hij was keurig op tijd en netjes werk geleverd.
ivan de c
ivan de c
2023-01-02
Goede, snelle en eerlijke service. Gaf eerlijk aan wat niet nodig was om nu te doen. Goede prijs, lager dan eerst ingeschat.
Simone Dijkstra
Simone Dijkstra
2022-10-04
Het verwijderen van kit en kitten van de badkamer. Afspraak kunnen maken op korte termijn, vriendelijk, bezemschoon achter gelaten, super netjes en snel gedaan. Heel tevreden!
Harm Klooster
Harm Klooster
2022-10-04
perfect kitbedrijf komt op afgesproken tijd, werkzaamheden goed, professionele benadering van het probleem + uitstekende uitleg, na droogperiode met bouwdroger is de douche gekit wat andere bedrijven niet deden daar werd gewoon op de natte ondergrond gekit.
K K
K K
2022-06-30
Om mijn badkamer opnieuw te laten kitten heb ik gebruik gemaakt met Kitprofessionals. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid van dit bedrijf. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd tegen de prijs die vooraf was aangegeven.
B M
B M
2022-05-28
Badkamer en toilet laten afkitten. Erg vriendelijke en duidelijke communicatie. Onze klus had enige haast en ze waren bereid om nog even op zaterdag dit voor ons te doen. Er is keurig werk geleverd!
Jimmy Valentino
Jimmy Valentino
2022-03-04
Na meerdere kitspecialisten te hebben benaderd, kwam Kitprofessionals met een scherp voorstel. Soufian kwam keurig op tijd en heeft mijn plinten boven en onder keurig afgekit. Een aanrader wat mij betreft!
Wendy Heck
Wendy Heck
2022-01-18
Na een afspraak gemaakt te hebben bij KitProfessionals is Soufiane langsgeweest om de badkamer te kitten. Vooraf heb ik goed advies gekregen van hem en hij had de meeste kleuren op voorraad. Ontzettend strak gewerkt, netjes op tijd, ik ben zeer tevreden!! 👍
David
David
2021-02-26
Dit bedrijf doet zijn naam absoluut eer aan! Super goed en strak (kit)werk Alle afspraken netjes nagekomen!