Kitbedrijf Ede –
Jouw partner in professioneel kitwerk

Welkom bij Kitprofessionals, dé autoriteit op het gebied van kitwerk in Ede en omgeving. Met onze toewijding aan vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor nauwkeurige en duurzame kitafdichtingen. Ontdek hoe Kitprofessionals uw projecten in Ede naar een hoger niveau kan tillen..

 Meer dan 15 jaar ervaring

Door heel Nederland

Binnen één werkdag vaak beschikbaar

Volledige professionele kitwerk + afdichting

 Hoogwaardige kwaliteitsproducten

Meer dan 2.134 huishoudens gingen u al voor.

Klantenbeoordeling  9,4 / 10

GRATIS OFFERTE OP MAAT?
onze experts staan voor u klaar.

Op basis van uw gegevens berekenen we eenvoudig wat de kosten gaan zijn.

Wij respecteren uw privacy

Onze expertise in kitwerk

 

Bij Kitprofessionals begrijpen we dat kwalitatief kitwerk van cruciaal belang is voor de duurzaamheid en uitstraling van uw projecten in Ede. Onze gespecialiseerde kitters zijn ervaren in diverse toepassingen, van sanitair en ramen tot gevels en vloeren.

Kitafdichtingen op maat

Sanitair Kitwerk: Onze experts zorgen voor waterdichte en duurzame kitafdichtingen in badkamers, keukens en andere sanitaire ruimtes.

Raam- en Deurkitwerk: Wij bieden nauwkeurige kitafdichtingen rondom ramen en deuren voor verbeterde isolatie en bescherming.

Gevelkitwerk: Ons gevelkitwerk beschermt uw gebouw in Apeldoorn tegen vocht en schade, terwijl het ook bijdraagt aan een fraaie uitstraling.

Spoedkitwerk in Ede
binnen 60 minuten

In geval van spoedklussen kunt u op ons vertrouwen. Ons team staat binnen 60 minuten paraat om ter plaatse in Ede te zijn, om verdere schade te voorkomen en snel te handelen..

Badkamers, sanitair, vloeren, keukens

Al meer dan 10 jaar actief in het kitten

Vakbekwaam personeel

Kit verwijderen, particulieren, bedrijven

B E F O R E

A F T E R

Onze diensten

Badkamers & sanitair

Dilatatie voegen

Keukens

Kitwerk verwijderen

Nieuwbouw

Bedrijven & kantoren

Waarom kiezen voor Kitprofessionals?

Bij Kitprofessionals is onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid wat ons onderscheidt:

Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring in kitwerk, hebben we de expertise om uitzonderlijke resultaten te leveren..

Hoogwaardige Materialen: Wij gebruiken alleen A-kwaliteit kitmaterialen om duurzame en betrouwbare afdichtingen te garanderen..

Maatwerkoplossingen: Elk project is uniek. Wij bieden op maat gemaakte kitoplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften.

Snel op locatie en professioneel personeel

Bij Kitprofessionals begrijpen we dat tijd van essentieel belang is. Daarom streven we ernaar om binnen 24 uur een offerte op maat te leveren voor uw project in Ede, zodat u snel kunt plannen en starten.

Klanttevredenheid en beoordelingen

Onze tevreden klanten spreken voor zich. Met een beoordeling van 9,4 laten we zien dat we ons inzetten voor uitmuntendheid in kitwerk en klantenservice..

Vraag nu een offerte aan voor kitwerk in Ede

Bent u klaar om professioneel kitwerk te ervaren in Ede? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Kitprofessionals. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projectbehoeften te bespreken.

De specialist onder de kitbedrijven.

Klanttevredenheid en beoordelingen

Onze klanten in Ede spreken voor ons met hun tevredenheid. We zijn trots op onze 9,4 beoordeling en streven ernaar om voortdurend hoogwaardige kitdiensten te leveren.

Nico ten Wolde
Nico ten Wolde
2023-01-17
Wij wilden onze douche gedeelte na aantal jaren gebruik professioneel laten kitten, wilden geen risico lopen op lekkage. Wij kwamen uit bij Kitprofessionals. Na gebeld te hebben met Soufiane, was een afspraak ook snel gemaakt voor het kitten. Soufiane heeft de douchedrain heel mooi gekit met epoxy kit en overige randen van douche gedeelte perfect gekit. We zijn er erg blij mee! Echt een professional!!
oscar jurriaans
oscar jurriaans
2023-01-10
Ik heb vandaag een keurige jongeman aan de deur gehad om de badkamer te kitten, hij was keurig op tijd en netjes werk geleverd.
ivan de c
ivan de c
2023-01-02
Goede, snelle en eerlijke service. Gaf eerlijk aan wat niet nodig was om nu te doen. Goede prijs, lager dan eerst ingeschat.
Simone Dijkstra
Simone Dijkstra
2022-10-04
Het verwijderen van kit en kitten van de badkamer. Afspraak kunnen maken op korte termijn, vriendelijk, bezemschoon achter gelaten, super netjes en snel gedaan. Heel tevreden!
Harm Klooster
Harm Klooster
2022-10-04
perfect kitbedrijf komt op afgesproken tijd, werkzaamheden goed, professionele benadering van het probleem + uitstekende uitleg, na droogperiode met bouwdroger is de douche gekit wat andere bedrijven niet deden daar werd gewoon op de natte ondergrond gekit.
K K
K K
2022-06-30
Om mijn badkamer opnieuw te laten kitten heb ik gebruik gemaakt met Kitprofessionals. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid van dit bedrijf. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd tegen de prijs die vooraf was aangegeven.
B M
B M
2022-05-28
Badkamer en toilet laten afkitten. Erg vriendelijke en duidelijke communicatie. Onze klus had enige haast en ze waren bereid om nog even op zaterdag dit voor ons te doen. Er is keurig werk geleverd!
Jimmy Valentino
Jimmy Valentino
2022-03-04
Na meerdere kitspecialisten te hebben benaderd, kwam Kitprofessionals met een scherp voorstel. Soufian kwam keurig op tijd en heeft mijn plinten boven en onder keurig afgekit. Een aanrader wat mij betreft!
Wendy Heck
Wendy Heck
2022-01-18
Na een afspraak gemaakt te hebben bij KitProfessionals is Soufiane langsgeweest om de badkamer te kitten. Vooraf heb ik goed advies gekregen van hem en hij had de meeste kleuren op voorraad. Ontzettend strak gewerkt, netjes op tijd, ik ben zeer tevreden!! 👍
David
David
2021-02-26
Dit bedrijf doet zijn naam absoluut eer aan! Super goed en strak (kit)werk Alle afspraken netjes nagekomen!

Hebt u vragen over Kitprofessionals of wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op per telefoon of mail. We staan graag voor u klaar om u te helpen.

Telefoonnummer:  085 – 06 07 687
E-mailadres: info@kitprofessionals.nl

Offerte aanvragen