Dilataties

Dilatatie voegwerk is er voor overbruggingen en vrije spanning in gevels en vloeren. Kitprofessionals is er voor het aanbrengen van dilitatievoegen in de nieuwbouw sector als zowel de renovatiesector. Bestaande dilataties verzorgen wij, zoals verwijderen, reinigen, rugvulling, primeren en afkitten.

Een dilatatievoeg is een kunststof- en/of kitvoeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen zoals gevels en betonwerken, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt voorkomen dat materialen scheuren door deze geïntroduceerde spanningen. De vulling is dan ook gemaakt van goed elastisch materiaal. De kit moet trek- en drukkrachten kunnen opvangen, maar ook bestand zijn tegen weersinvloeden van buitenaf. Bij bouwdelen waar waterdichtheid van belang is, zoals kelderwanden en –vloeren, worden voegbanden gebruikt.

Het meest voorkomende type is de zogenoemde instortvoegenband die wordt ingestort in de beton. Ook zijn voegenbanden achteraf leverbaar die RIBA op de voeg aanbrengt. Bij dilatiatievoegen in vloeren worden zogenaamde dilatiatievoegprofielen toegepast. Dit ter voorkoming van afbrokkeling van de randen door de belasting van passerende voertuigen. Dilatatievoegprofielen zijn leverbaar in aluminium, verzinkt staal of corrosievast staal (RVS) eventueel in combinatie met een rubber harmonicavormig tussenprofiel.

Dilataties door de professionals

De vorm en afmetingen van het dilatatievoegprofiel zijn afhankelijk van de belasting, soort belasting (luchtbanden of harde massieve banden), waterdichtheid alsmede maximale verticale en horizontale bewegingen van de voeg. Ook is RIBA gespecialiseerd in het verwijderen van oude bestaande dilatatievoegen en het vervangen hiervan. Bij hoge spanning in gevels of scheuren maakt RIBA een dilatatievoeg met behulp van waterzagen en/of slijpen afhankelijk van de grootte en het soort werk.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat het kitten van uw badkamer gaat kosten? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. U zult zien dat wij dit voor een gunstige prijs voor u uit kunnen voeren. Ook wanneer u vragen hebt of behoefte aan advies kunt u contact met Kitprofessionals opnemen. Wij helpen u graag verder.

Waarom Kitprofessionals:

Badkamers, sanitair, vloeren, keukens

Al meer dan 10 jaar actief in het kitten

Persoonlijk contact

Vriendelijke tarieven

Vakbekwaam personeel

Kit verwijderen, particulieren, bedrijven

Kitbedrijf nodig? Neem contact op met de kitprofessionals

Goed uitgevoerd kitwerk is van groot belang. Wanneer een kitrand niet op de juiste wijze is aangebracht dan kan dit voor vervelende problemen zorgen. Denk maar aan lekkage door een slecht afgekitte badrand. Hier zit u uiteraard niet op te wachten. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw voegwerk deskundig wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om werkzaamheden bij nieuwbouw of verbouw, Uw kitbedrijf Amersfoort voert deze klus graag voor u uit. Ook wanneer u behoefte heeft aan advies of een inspectie van uw bestaande kitwerk komen wij graag bij u langs.

Wilt u een snel geholpen worden door Kitbedrijf Amsterdam? Bel voor offerte 085 – 06 07 687

Ons werkgebied
Woont u niet in amsterdam maar net daarbuiten?

Ook dan helpen wij met een offerte voor uw kitwerk.
Bijvoorbeeld in: LelystadAmersfoortAmstelveenAmsterdamBussumDiemenNaardenUtrechtWeesp en omgeving.

 

Wilt u kitwerk laten uitvoeren onze vakmensen helpen u graag

Hoe ervaren onze klanten ons?
Jimmy Valentino
2022-03-04
Na meerdere kitspecialisten te hebben benaderd, kwam Kitprofessionals met een scherp voorstel. Soufian kwam keurig op tijd en heeft mijn plinten boven en onder keurig afgekit. Een aanrader wat mij betreft!
Wendy Heck
2022-01-18
Na een afspraak gemaakt te hebben bij KitProfessionals is Soufiane langsgeweest om de badkamer te kitten. Vooraf heb ik goed advies gekregen van hem en hij had de meeste kleuren op voorraad. Ontzettend strak gewerkt, netjes op tijd, ik ben zeer tevreden!! 👍
David
2021-02-26
Dit bedrijf doet zijn naam absoluut eer aan! Super goed en strak (kit)werk Alle afspraken netjes nagekomen!
Marianne Heck
2021-01-23
Fijn professioneel bedrijf wat zijn afspraken nakomt tegen schappelijke prijzen.
Joanna Tu
2020-12-03
Alvin Fey
2020-11-02
Super service. Strakke werk afgeleverd. Aanrader.
Kiet Chu
2020-11-02
Dennis
2020-10-23
Soufian had eerder al erg netjes en professioneel werk geleverd na de verbouwing van onze toilet en badkamer, Zodoende heb ik hem wederom gevraagd en kan niet anders zeggen dat hij het nog steeds niet verleerd is om erg netjes te kitten en ga hem een volgende x weer vragen.
Rob Hoogendijk
2020-10-23
Maurice vR
2020-05-13
Netjes en volgens afspraak gewerkt, aanrader. Bedankt.