Dilataties

Dilatatie voegwerk is er voor overbruggingen en vrije spanning in gevels en vloeren. Kitprofessionals is er voor het aanbrengen van dilitatievoegen in de nieuwbouw sector als zowel de renovatiesector. Bestaande dilataties verzorgen wij, zoals verwijderen, reinigen, rugvulling, primeren en afkitten.

Een dilatatievoeg is een kunststof- en/of kitvoeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen zoals gevels en betonwerken, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt voorkomen dat materialen scheuren door deze geïntroduceerde spanningen. De vulling is dan ook gemaakt van goed elastisch materiaal. De kit moet trek- en drukkrachten kunnen opvangen, maar ook bestand zijn tegen weersinvloeden van buitenaf. Bij bouwdelen waar waterdichtheid van belang is, zoals kelderwanden en –vloeren, worden voegbanden gebruikt.

Het meest voorkomende type is de zogenoemde instortvoegenband die wordt ingestort in de beton. Ook zijn voegenbanden achteraf leverbaar die RIBA op de voeg aanbrengt. Bij dilatiatievoegen in vloeren worden zogenaamde dilatiatievoegprofielen toegepast. Dit ter voorkoming van afbrokkeling van de randen door de belasting van passerende voertuigen. Dilatatievoegprofielen zijn leverbaar in aluminium, verzinkt staal of corrosievast staal (RVS) eventueel in combinatie met een rubber harmonicavormig tussenprofiel.

Dilataties door de professionals

De vorm en afmetingen van het dilatatievoegprofiel zijn afhankelijk van de belasting, soort belasting (luchtbanden of harde massieve banden), waterdichtheid alsmede maximale verticale en horizontale bewegingen van de voeg. Ook is RIBA gespecialiseerd in het verwijderen van oude bestaande dilatatievoegen en het vervangen hiervan. Bij hoge spanning in gevels of scheuren maakt RIBA een dilatatievoeg met behulp van waterzagen en/of slijpen afhankelijk van de grootte en het soort werk.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat het kitten van uw badkamer gaat kosten? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. U zult zien dat wij dit voor een gunstige prijs voor u uit kunnen voeren. Ook wanneer u vragen hebt of behoefte aan advies kunt u contact met Kitprofessionals opnemen. Wij helpen u graag verder.

Waarom Kitprofessionals:

Badkamers, sanitair, vloeren, keukens

Al meer dan 10 jaar actief in het kitten

Persoonlijk contact

Vriendelijke tarieven

Vakbekwaam personeel

Kit verwijderen, particulieren, bedrijven

Kitbedrijf nodig? Neem contact op met de kitprofessionals

Goed uitgevoerd kitwerk is van groot belang. Wanneer een kitrand niet op de juiste wijze is aangebracht dan kan dit voor vervelende problemen zorgen. Denk maar aan lekkage door een slecht afgekitte badrand. Hier zit u uiteraard niet op te wachten. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw voegwerk deskundig wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om werkzaamheden bij nieuwbouw of verbouw, Uw kitbedrijf Amersfoort voert deze klus graag voor u uit. Ook wanneer u behoefte heeft aan advies of een inspectie van uw bestaande kitwerk komen wij graag bij u langs.

Wilt u een snel geholpen worden door Kitbedrijf Amsterdam? Bel voor offerte 085 – 06 07 687

Ons werkgebied
Woont u niet in amsterdam maar net daarbuiten?

Ook dan helpen wij met een offerte voor uw kitwerk.
Bijvoorbeeld in: LelystadAmersfoortAmstelveenAmsterdamBussumDiemenNaardenUtrechtWeesp en omgeving.

 

Wilt u kitwerk laten uitvoeren onze vakmensen helpen u graag

Hoe ervaren onze klanten ons?
Nico ten Wolde
2023-01-17
Wij wilden onze douche gedeelte na aantal jaren gebruik professioneel laten kitten, wilden geen risico lopen op lekkage. Wij kwamen uit bij Kitprofessionals. Na gebeld te hebben met Soufiane, was een afspraak ook snel gemaakt voor het kitten. Soufiane heeft de douchedrain heel mooi gekit met epoxy kit en overige randen van douche gedeelte perfect gekit. We zijn er erg blij mee! Echt een professional!!
oscar jurriaans
2023-01-10
Ik heb vandaag een keurige jongeman aan de deur gehad om de badkamer te kitten, hij was keurig op tijd en netjes werk geleverd.
ivan de c
2023-01-02
Goede, snelle en eerlijke service. Gaf eerlijk aan wat niet nodig was om nu te doen. Goede prijs, lager dan eerst ingeschat.
Simone Dijkstra
2022-10-04
Het verwijderen van kit en kitten van de badkamer. Afspraak kunnen maken op korte termijn, vriendelijk, bezemschoon achter gelaten, super netjes en snel gedaan. Heel tevreden!
Harm Klooster
2022-10-04
perfect kitbedrijf komt op afgesproken tijd, werkzaamheden goed, professionele benadering van het probleem + uitstekende uitleg, na droogperiode met bouwdroger is de douche gekit wat andere bedrijven niet deden daar werd gewoon op de natte ondergrond gekit.
K K
2022-06-30
Om mijn badkamer opnieuw te laten kitten heb ik gebruik gemaakt met Kitprofessionals. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid van dit bedrijf. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd tegen de prijs die vooraf was aangegeven.
B M
2022-05-28
Badkamer en toilet laten afkitten. Erg vriendelijke en duidelijke communicatie. Onze klus had enige haast en ze waren bereid om nog even op zaterdag dit voor ons te doen. Er is keurig werk geleverd!
Jimmy Valentino
2022-03-04
Na meerdere kitspecialisten te hebben benaderd, kwam Kitprofessionals met een scherp voorstel. Soufian kwam keurig op tijd en heeft mijn plinten boven en onder keurig afgekit. Een aanrader wat mij betreft!
Wendy Heck
2022-01-18
Na een afspraak gemaakt te hebben bij KitProfessionals is Soufiane langsgeweest om de badkamer te kitten. Vooraf heb ik goed advies gekregen van hem en hij had de meeste kleuren op voorraad. Ontzettend strak gewerkt, netjes op tijd, ik ben zeer tevreden!! 👍
David
2021-02-26
Dit bedrijf doet zijn naam absoluut eer aan! Super goed en strak (kit)werk Alle afspraken netjes nagekomen!