Kit verwijderen

Kit verwijderen is de eerste en meest lastige klus die moet gebeuren wanneer uw oude kitwerk moet worden vervangen. Het is van belang dat de oude kitlaag volledig wordt verwijderd, voordat er met het aanbrengen van een nieuwe kitlaag wordt begonnen. Alleen dan kan een goede kwaliteit van de nieuwe kitlaag gegarandeerd worden. Moet er in uw woning of bedrijfspand een kitlaag worden vervangen? Schakel ons dan in en wij zorgen voor een goede verwijdering van de oude laag en het professioneel aanbrengen van een nieuwe kitlaag.Wanneer dient u kit te verwijderen?


Met name de nog aanwezige oudere kitsoorten blijken niet zo lang mee te gaan als de kit die tegenwoordig wordt aangebracht. Vaak is het echter niet altijd duidelijk zichtbaar wanneer een kitlaag moet worden vervangen. Weet u niet zeker of uw kitwerk aan vervanging toe is? Wij komen graag bij u langs om uw huidige kitlaag aan een inspectie te onderwerpen. Indien nodig kunnen wij uw oude kitlaag verwijderen en een nieuwe afdichting aanbrengen.


Wilt u ook uw kitlaag laten verwijderen en vervangen?


Wilt u meer weten over het verwijderen van kit? Neem dan even contact met ons op en wij beantwoorden graag uw vragen. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Of stel uw vraag via ons contactformulier.


Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek


    Chat openen
    //]]>