Kitbedrijf Apeldoorn

Welkom bij Kitprofessionals, het meest vertrouwde kitbedrijf in Apeldoorn en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwalitatief kitwerk, staan wij klaar om uw projecten met precisie en vakmanschap aan te pakken. Lees verder om te ontdekken hoe Kitprofessionals uw afdichtingsbehoeften in Apeldoorn kan vervullen.

 Meer dan 15 jaar ervaring

Door heel Nederland

Binnen één werkdag vaak beschikbaar

Volledige professionele kitwerk + afdichting

 Hoogwaardige kwaliteitsproducten

Meer dan 2.134 huishoudens gingen u al voor.

Klantenbeoordeling  9,4 / 10

GRATIS OFFERTE OP MAAT?
onze experts staan voor u klaar.

Op basis van uw gegevens berekenen we eenvoudig wat de kosten gaan zijn.

Wij respecteren uw privacy

Kwalitatief Kitwerk op Maat

 

Bij Kitprofessionals begrijpen we dat kwalitatief kitwerk essentieel is voor de duurzaamheid en esthetiek van uw projecten in Apeldoorn. Of het nu gaat om het afdichten van ramen, deuren, gevels of sanitaire ruimtes, ons gespecialiseerde team van kitters biedt maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Onze diensten in Apeldoorn

Sanitair Kitwerk: Onze experts zorgen voor waterdichte en duurzame kitafdichtingen in badkamers, keukens en andere sanitaire ruimtes.

Raam- en Deurkitwerk: Wij bieden nauwkeurige kitafdichtingen rondom ramen en deuren voor verbeterde isolatie en bescherming.

Gevelkitwerk: Ons gevelkitwerk beschermt uw gebouw in Apeldoorn tegen vocht en schade, terwijl het ook bijdraagt aan een fraaie uitstraling.

Spoedkitwerk in Apeldoorn
binnen 60 minuten

In noodgevallen kunt u vertrouwen op onze snelle respons. Voor spoedklussen zijn we binnen 60 minuten op locatie in Apeldoorn, klaar om te handelen en verdere schade te voorkomen.

Badkamers, sanitair, vloeren, keukens

Al meer dan 10 jaar actief in het kitten

Vakbekwaam personeel

Kit verwijderen, particulieren, bedrijven

B E F O R E

A F T E R

Onze diensten

Badkamers & sanitair

Dilatatie voegen

Keukens

Kitwerk verwijderen

Nieuwbouw

Bedrijven & kantoren

Waarom kiezen voor Kitprofessionals?

Onze betrokkenheid bij vakmanschap en klanttevredenheid maakt ons de ideale keuze voor uw kitwerk in Apeldoorn:

Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring in kitwerk, hebben we de expertise om diverse projecten aan te pakken.

A-kwaliteit Materialen: We gebruiken uitsluitend A-kwaliteit kitmaterialen om duurzame en betrouwbare afdichtingen te garanderen.

Nauwkeurige Uitvoering: Ons team van gespecialiseerde kitters voert elk project nauwkeurig uit, met aandacht voor elk detail.

Snelle offerte op Maat

Bij Kitprofessionals begrijpen we dat uw tijd waardevol is. Daarom streven we ernaar om binnen 24 uur een offerte op maat te leveren voor uw project in Apeldoorn. Dit helpt u snel te plannen en uw project op gang te brengen.

Vraag nu Een offerte aan voor Kitwerk in Apeldoorn

Bent u klaar om hoogwaardig kitwerk te ervaren in Apeldoorn? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Kitprofessionals. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projectbehoeften te bespreken.

Al jarenlang de specialist in kitten in Apeldoorn

Kies voor Kitprofessionals in Apeldoorn voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in elk kitproject. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw kitwerk naar een hoger niveau kunnen tillen.

De specialist onder de kitbedrijven.

Klanttevredenheid en beoordelingen

Onze klanten in Apeldoorn spreken voor ons met hun tevredenheid. We zijn trots op onze 9,4 beoordeling en streven ernaar om voortdurend hoogwaardige kitdiensten te leveren.

Nico ten Wolde
Nico ten Wolde
2023-01-17
Wij wilden onze douche gedeelte na aantal jaren gebruik professioneel laten kitten, wilden geen risico lopen op lekkage. Wij kwamen uit bij Kitprofessionals. Na gebeld te hebben met Soufiane, was een afspraak ook snel gemaakt voor het kitten. Soufiane heeft de douchedrain heel mooi gekit met epoxy kit en overige randen van douche gedeelte perfect gekit. We zijn er erg blij mee! Echt een professional!!
oscar jurriaans
oscar jurriaans
2023-01-10
Ik heb vandaag een keurige jongeman aan de deur gehad om de badkamer te kitten, hij was keurig op tijd en netjes werk geleverd.
ivan de c
ivan de c
2023-01-02
Goede, snelle en eerlijke service. Gaf eerlijk aan wat niet nodig was om nu te doen. Goede prijs, lager dan eerst ingeschat.
Simone Dijkstra
Simone Dijkstra
2022-10-04
Het verwijderen van kit en kitten van de badkamer. Afspraak kunnen maken op korte termijn, vriendelijk, bezemschoon achter gelaten, super netjes en snel gedaan. Heel tevreden!
Harm Klooster
Harm Klooster
2022-10-04
perfect kitbedrijf komt op afgesproken tijd, werkzaamheden goed, professionele benadering van het probleem + uitstekende uitleg, na droogperiode met bouwdroger is de douche gekit wat andere bedrijven niet deden daar werd gewoon op de natte ondergrond gekit.
K K
K K
2022-06-30
Om mijn badkamer opnieuw te laten kitten heb ik gebruik gemaakt met Kitprofessionals. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid van dit bedrijf. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd tegen de prijs die vooraf was aangegeven.
B M
B M
2022-05-28
Badkamer en toilet laten afkitten. Erg vriendelijke en duidelijke communicatie. Onze klus had enige haast en ze waren bereid om nog even op zaterdag dit voor ons te doen. Er is keurig werk geleverd!
Jimmy Valentino
Jimmy Valentino
2022-03-04
Na meerdere kitspecialisten te hebben benaderd, kwam Kitprofessionals met een scherp voorstel. Soufian kwam keurig op tijd en heeft mijn plinten boven en onder keurig afgekit. Een aanrader wat mij betreft!
Wendy Heck
Wendy Heck
2022-01-18
Na een afspraak gemaakt te hebben bij KitProfessionals is Soufiane langsgeweest om de badkamer te kitten. Vooraf heb ik goed advies gekregen van hem en hij had de meeste kleuren op voorraad. Ontzettend strak gewerkt, netjes op tijd, ik ben zeer tevreden!! 👍
David
David
2021-02-26
Dit bedrijf doet zijn naam absoluut eer aan! Super goed en strak (kit)werk Alle afspraken netjes nagekomen!

Hebt u vragen over Kitprofessionals of wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op per telefoon of mail. We staan graag voor u klaar om u te helpen.

Telefoonnummer:  085 – 06 07 687
E-mailadres: info@kitprofessionals.nl

Offerte aanvragen