Opzoek naar een Kitbedrijf? Kies voor Kit Professionals!

Echt vakmanschap! Bij Kit Professionals weet u zeker dat uw toilet, kozijnen, badkamer of keuken wordt gekit zoals het moet.

Wij helpen u graag met uw kit werkzaamheden en zorgen ervoor dat alles netjes is afgekit.

 Meer dan 15 jaar ervaring

Binnen 24 uur een offerte op maat
Bij SPOED klussen binnen 60 minuten op locatie
 Altijd gebruik van A Kwalitieit producten
Meer dan 1254 huishoudens gingen u al voor.

Klantenbeoordeling  9,4 / 10

GRATIS OFFERTE OP MAAT?
onze experts staan voor u klaar.

Op basis van uw gegevens berekenen we eenvoudig wat de kosten gaan zijn.

Wij respecteren uw privacy

Wie zijn wij

Expert op elk gebied van kitten.

1254

Klanten

143

Recensies

Meer dan 10 jaar actief

Wij als kitbedrijf leveren onze klanten top kwaliteit kitwerk al voor meer dan 10 jaar lang!

Meer informatie

Kleuren & materialen

Er is een brede branche met kleuren en materialen die u kunt kiezen voor uw op maat gemaakte werk door ons!

Meer informatie

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd te bereiken via onze telefoon nummer op onze openingstijden. Voor overige vragen kunt u terecht op de contact pagina.

Meer informatie

Klantvriendelijk

Wij bieden klantvriendelijke prijzen aan. Voor meer informatie kunt u ons een offerte sturen en kunnen wij overleggen over de tarieven.

Meer informatie

KITPROFESSIONALS, DE SPECIALISTEN ONDER DE KITBEDRIJVEN

Als u een kitbedrijf in Almere nodig hebt, bel dan Kitprofessionals! Kitprofessionals is een professioneel kitbedrijf voor Almere en omstreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw kit- en afdichtingswerk vakkundig verzorgen. Of het nu gaat om kitwerk bij nieuwbouw of verbouw, u kunt ervan op aan dat uw klus bij ons kitbedrijf in goede handen is. Elke situatie is weer anders, wij houden rekening met alle relevante factoren en zorgen voor de beste oplossing voor uw project.

Wij werken met vakbekwaam personeel. Zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van badkamers en toiletten, keukens en vloeren, kozijnen, beglazing, beton, dilatatievoegen, epoxy voegen, 2 componenten voegen, brandwerende voegen en het vervangen van alle oude kit voegen.

Wij bieden u:

Badkamers, sanitair, vloeren, keukens

Al meer dan 10 jaar actief in het kitten

Persoonlijk contact

Vriendelijke tarieven

Vakbekwaam personeel

Kit verwijderen, particulieren, bedrijven

Kitbedrijf in Almere nodig? Neem contact op met de kitprofessionals

Zoekt u een professioneel kitbedrijf voor uw klus? Neem gerust contact met ons op en wij voorzien u graag van alle benodigde informatie. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wanneer u ons contactformulier invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze services

Badkamers & sanitair

Het kitten van een badkamer is een belangrijke klus die met de grootste precisie moet worden uitgevoerd. Wanneer het kitwerk in een badkamer niet goed wordt uitgevoerd dan zorgt dit voor allerlei vervelende problemen.

Badkamers

Tegels

Douche

Dilatatie voegen

Dilatatie voegwerk is er voor overbruggingen en vrije spanning in gevels en vloeren. Kitprofessionals is er voor het aanbrengen van dilitatievoegen in de nieuwbouw sector als zowel de renovatiesector.

Voegwerk

Gevels Vloeren

Alle sectoren

Keukens

Bij het afkitten van de keuken is het belangrijk dat het kitten van het aanrechtblad, spoelbak en eventuele kookplaat de meeste aandacht krijgen

Keukens kitten

Kookplaten

Spoelbak, aanrechtblad

Kitwerk verwijderen

Kit verwijderen is de eerste en meest lastige klus die moet gebeuren wanneer uw oude kitwerk moet worden vervangen. Het is van belang dat de oude kitlaag volledig wordt verwijderd, voordat er met het aanbrengen van een nieuwe kitlaag wordt begonnen.

Kitwerk verwijderen

Oude laag weg, nieuwe laag erbij

Netjes en strak aangelegd

Nieuwbouw

Voor een goede waterdichte afwerking en afdichting is vakmanschap nodig. Kitprofessionals is gespecialiseerd in het afkitten van alle soorten kitvoegen.

Nieuwbouw sector

Waterdichte afwerking

Consistent te werk

Bedrijven & kantoren

In de zakelijke markt verzorgen wij voor nieuwbouw of utiliteitsbouw op professionele wijze alle afdichtingen. Strak uitgevoerd en met een duurzaam effect. Kitprofessionals voert ook grotere kitopdrachten uit in nieuwbouw zonder woonbestemming.

Utiliteitsbouw

Professioneel te werk

Duurzaam

Wat is kitwerk en waarvoor is het eigenlijk?

Kit is een lijm- en afdichtingsmateriaal om voegen en naden tocht-en vochtdicht af te sluiten. Dit vooral om lekkages en tocht te voorkomen in uw woning , pand of ander bouwwerk. De meest voorkomende kit is de siliconen sanitair kit die gebruikt wordt in badkamers en keukens om de vaak lelijke kieren in de hoeken van tegels te dichten.

Voorheen werd dit nog ingewassen door de tegelzetter met voegsel maar tegenwoordig word dit allemaal netjes afgekit, omdat voegsel door de werking van uw pand of woning vaak openscheurt. Voor buiten is er weer een speciale kit die op beton/gevelwerk toegepast kan worden in combinatie met een primer. Deze kit is weerbestendig en vaak stugger dan de sanitair kit. De meeste kit soorten dienen om de 6 jaar vervangen te worden..

Meer over Kit Professionals

Kit Professionals

Onze diensten

Kit Professionals

Kleur en materialen

Kit Professionals

Projecten

Hoe ervaren onze klanten ons?
Nico ten Wolde
Nico ten Wolde
2023-01-17
Wij wilden onze douche gedeelte na aantal jaren gebruik professioneel laten kitten, wilden geen risico lopen op lekkage. Wij kwamen uit bij Kitprofessionals. Na gebeld te hebben met Soufiane, was een afspraak ook snel gemaakt voor het kitten. Soufiane heeft de douchedrain heel mooi gekit met epoxy kit en overige randen van douche gedeelte perfect gekit. We zijn er erg blij mee! Echt een professional!!
oscar jurriaans
oscar jurriaans
2023-01-10
Ik heb vandaag een keurige jongeman aan de deur gehad om de badkamer te kitten, hij was keurig op tijd en netjes werk geleverd.
ivan de c
ivan de c
2023-01-02
Goede, snelle en eerlijke service. Gaf eerlijk aan wat niet nodig was om nu te doen. Goede prijs, lager dan eerst ingeschat.
Simone Dijkstra
Simone Dijkstra
2022-10-04
Het verwijderen van kit en kitten van de badkamer. Afspraak kunnen maken op korte termijn, vriendelijk, bezemschoon achter gelaten, super netjes en snel gedaan. Heel tevreden!
Harm Klooster
Harm Klooster
2022-10-04
perfect kitbedrijf komt op afgesproken tijd, werkzaamheden goed, professionele benadering van het probleem + uitstekende uitleg, na droogperiode met bouwdroger is de douche gekit wat andere bedrijven niet deden daar werd gewoon op de natte ondergrond gekit.
K K
K K
2022-06-30
Om mijn badkamer opnieuw te laten kitten heb ik gebruik gemaakt met Kitprofessionals. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid van dit bedrijf. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd tegen de prijs die vooraf was aangegeven.
B M
B M
2022-05-28
Badkamer en toilet laten afkitten. Erg vriendelijke en duidelijke communicatie. Onze klus had enige haast en ze waren bereid om nog even op zaterdag dit voor ons te doen. Er is keurig werk geleverd!
Jimmy Valentino
Jimmy Valentino
2022-03-04
Na meerdere kitspecialisten te hebben benaderd, kwam Kitprofessionals met een scherp voorstel. Soufian kwam keurig op tijd en heeft mijn plinten boven en onder keurig afgekit. Een aanrader wat mij betreft!
Wendy Heck
Wendy Heck
2022-01-18
Na een afspraak gemaakt te hebben bij KitProfessionals is Soufiane langsgeweest om de badkamer te kitten. Vooraf heb ik goed advies gekregen van hem en hij had de meeste kleuren op voorraad. Ontzettend strak gewerkt, netjes op tijd, ik ben zeer tevreden!! 👍
David
David
2021-02-26
Dit bedrijf doet zijn naam absoluut eer aan! Super goed en strak (kit)werk Alle afspraken netjes nagekomen!